Hide Away

 

Visionen

Skabe nye overnatningsmuligheder i naturen, der kombinere komfort, arkitektur og natur. Designe rum, som henvender sig til den bredde målgruppe. Rum som en reel mulighed for, at koble af fra hverdagen og koble på naturen, uden at skulle gå på kompromis med komfort Projektet skal intergere og iscenesætte den nordiske natur, samt at værne om fælleskabet og inspirere os til at se mere på hinanden og på naturen. Projektet skal designes med en nænsom og markant arkitektur, som generer idenditet og mangfoldige muligheder og i bedste forstand genskabe forbindelsen mellem mennesker og natur.  Folk der besøger og overnatter i dette projekt, skal gå derfra  med en oplevelse af inspirerende arkitektur og natur. 

Year
2019
Status
In Progress
Scale
144 m2

Motivation

At være i stand til at bo eller leve i helt tæt kontakt med naturen har været en drøm hos mig siden jeg var barn. Noget, som jeg har efterspurgt muligheder for det meste af mit 27 årige liv og rejst ét specifikt spørgsmål-

“Hvorfor er der ingen overnatningsformer som kommunikere vores fantastiske nordiske natur? den natur, som de fleste danskere slet ikke kommer tæt på. Den natur, som  efter min mening, er nået af den smukkeste og mest storslået natur i Europa, måske i verden.” 

Bevares, vi har shelters, men disse er for mig placeret i et segment af spejdere eller personaeer iført Fjälräven bukser. Dette er måske en fordom, men jeg ser en tendens til, at den almen dansker ikke ved, hvor de skal gå hen.

som arkitekt mener jeg, at kunne skabe et sådan rum gennem arkitekturen. Et rum for oplevelser, øget interaktion med hinanden og naturen og det at dele ’et øjeblik sammen.

Nicolai Qvist, Arkitket hos Qvist Arkitektur

Galleri

 

Koncept